MANA HILANG ADAB KITA?

Saya nak share sikit luahan perasaan saya berdasarkan apa yang saya perhatikan sejak dua menjak ni. KOMEN. Baca je komen orang kat mana-mana platform media sosial, boleh menyirap. Sebab apa? TERLALU MELAMPAU! Tak kira isu. Kadang-kadang tu, isu kecil pun ada yang besarkan & tak mustahil ada yang akan menjurus kepada fitnah. TINGGI MANA ILMU […]

Views: 1290
Read More >

“SAYA ‘DIHANTAR’ SESUATU” – FIZO OMAR

“Encik Fizo ada seseorang bagi ni pada En.fizo”- staff saya di FizoMawarKitchen sampaikan ‘barang’ itu pada saya. So bila mula-mula tengok ni pelik la siapa bagi aku tin biskut dengan dua botol jus oren dan jus epal dalam plastik macam itu je. Bila tanya siapa bagi semua kata tak tahu tak dikenali , dia amanahkan […]

Views: 18553
Read More >

HANTU DURIAN BATU KURAU

DURIAN dari mana ni? Ini durian Batu Kurau. Ungkapan itu pasti kerap didengar sejak dua minggu lalu apabila raja buah itu mula luruh di beberapa kampung di Batu Kurau.Tiada kompromi lagi, buah eksotik inilah yang memperkenalkan nama Batu Kurau kepada umum, khususnya dalam kalangan penggemar durian. Keaslian rasanya yang lain daripada lain hingga mendapat jolokan durian […]

Views: 1307
Read More >

MACAMANA NAK BUAT “DUIT GELI – GELI” SETIAP BULAN?

Anda tak cukup masa untuk buat kerja sambilan tetapi ingin tambah pendapatan? Walaupun peluang untuk tambah pendapatan terlalu banyak, faktor kekurangan masa menjadi salah satu penghalang utama. Namun, masih lagi ada cara untuk anda buat duit tambahan tanpa perlu bekerja sebenarnya. Caranya adalah dengan membuat business online, jadi dropship, agen dan macam – macam lagi. […]

Views: 1865
Read More >
Close
Top