Penulis: Nadia Nazri

BAGAIMANA NAK BUAT CUSTOMER SUKA KITA

  Jaga bahasa badan Bila cakap dengan customer pastikan kita pandang kearah muka dia , kalau kita pandai mengayat tahap abang Pakistan jual karpet laku keras pun tapi kalau tengok muka dia macam nak tak nak, customer memang rasa macam kita ni tak sudi pun nak layan kita. Kadang-kadang bila kita tak cover kita letih, […]

Views: 9562
Read More >

BAGAIMANA JACK MA BUAT RM 4.38 BILLION DALAM MASA 5 MINIT

Awesome!! Itu yang dapat saya katakan bila sekali lagi Jack Ma pengasas Alibaba Group berjaya mengaut keuntungan berbillion-billion ringgit dalam program tahunan 11.11 Shopping Festival’. Macam harini, tepat pada pukul 12.00 tengah malam semalam, jualan laku keras yang cuma dalam masa 5 minit je, cecah 13 angka.. pitam!!   Dalam masa 2 jam sahaja, AliBaba […]

Views: 89784
Read More >

6 STRATEGI EFEKTIF ‘CUSTOMER ENGAGEMENT’

Assalamualaikum, apa khabar? Haritu saya dah share pasal kategori customer yang engaged dengan anda. Harini saya nak share pula 6 Strategi Efektif untuk bina ‘Customer Engagement’ melalui media sosial. Ramai orang salah faham kadang-kadang, ingat orang meniaga barang online je kena guna media sosial, orang yang jual baju, tudung, kosmetik, pos-pos ni je yang perlu […]

Views: 4174
Read More >

4 JENIS KEKASIH DALAM BISNES

Assalamualaikum semua, Hai! apa khabar? masih bersemangat nak ubah hidup anda jadi luar biasa dengan bisnes? Bagus!!! Baiklah…harini saya nak share pasal 4 jenis customer dalam bisnes atau kategori customer engagement. Customer engagement sangat penting dalam bisnes sebab kita bukan sekadar jual barang tepi jalan, lipat meja dan balik rumah dan ulang rutin yang sama. […]

Views: 8229
Read More >
Close
Top