Kategori: Daily #hashtag

KELAINAN UPAYA BUKAN PENGHALANG

Menerusi AJL29 tiga tahun lalu dunia hiburan negara menerima suntikan dimensi baru apabila Caliph Buskers berjaya menembusi industri muzik arus perdana. Kumpulan pemuzik dan penyanyi kelainan upaya yang cukup hebat dan besar bakatnya. Kemunculan kumpulan ini membawa bersama sinar baru dan membuka peluang yang cerah untuk bakat kelainan upaya lain untuk turut sama masuk ke […]

Views: 1400
Read More >

NAFAS BARU DI LANGKAWI

“Ramai yang dahaga di dalam tasik, itu yang membuatkan saya pelik dengan orang-orang kita.” Bunyinya mungkin juga pelik kepada yang mendengar tetapi kata-kata Ahli Dewan Undangan Negeri Kedah (Adun) bahagian Kuah, Yang Berhormat Nor Saidi Nanyan itu tepat merujuk kepada sebahagian besar penduduk Langkawi yang diperhatikannya tidak mengambil peluang rezeki di depan mata. Sepanjang lebih satu […]

Views: 1288
Read More >

RANCANG PERBELANJAAN AWAL TAHUN ANDA DARI SEKARANG !

Assalamualaikum Semua ! Lagi beberapa minggu je lagi 2017 dah nak tinggalkan kita, pastinya 2018 tahun yang di nanti-nantikan oleh semua orang dengan azam dan semangat yang baru. Ha..sebut je tahun baru, bagi yang dah berkeluarga pastinya runsing dengan perbelanjaan awal tahun mereka. Mana taknya nak berbelanja untuk anak-anak masuk ke sekolah, baju sekolah baru, […]

Views: 2017
Read More >

PERCUTIAN BAJET, TAPI MASIH HAPPY!

Assalamualaikum! hai semua, apa khabar? Dah hujung – hujung tahun ni, mesti ramai di antara kita yang dah siap plan untuk bercuti kan?. Bila sebut je pasal bercuti, pastinya korang inginkan percutian yang best dan menarik, dan paling penting cukup dengan duit poket korang. Selain menggunakan trick trivago untuk check hotel, skyscanner atau flycheap.com untuk […]

Views: 1476
Read More >
Close
Top