Kategori: Daily #hashtag

4 PETANDA ORANG YANG BERPURA-PURA BAIK YANG ANDA MESTI ELAK

Assalamualaikum ! hai semua, apa khabar? korang mesti pernah terkena kan dengan gejala – gelaja orang yang peragai plastik ni kan. kat mana – mana pun pastinya ada manusia yang berperagai sebegini. korang pernah tak tahu dan ambil tahu bagaimana kita nak tahu orang yang betul ikhlas kawan dengan kita ataupun orang yang berpura – […]

Views: 14684
Read More >

5 PERKARA BUAT ANDA TIDAK BERJAYA !

Assalamualaikum ! Hai , Apa khabar semua ! Mungkin anda sedar, dan mungkin anda tak sedar yang anda telah bazirkan perkara banyak perkara yang tak berfaedah dalam hidup anda. Tambahan lagi jika anda baru nak mula berniaga. Rugi kalau anda sia – siakan masa anda untuk perkara yang tak berfaedah ni. Sepatutnya, anda perlu penuhkan […]

Views: 6312
Read More >

“TEAM WORK” BANTU CAPAI KEJAYAAN

Assalamualaikum semua ! Hai apa khabar? Dah baca artikel lepas yang saya post berkenaan idea – idea pelik untuk berbisness? Haa,kalau  anda  belum baca lagi anda boleh terus ke link ni tau. ! https://fizoomar.com/lukisan-dua-warna-dijual-pada-harga-rm200-juta/3053 Harini saya nak sharekan sedikit tentang ilmu “Team Work”, ia berkait rapat dengan bisnes jugak, kalau anda seorang businessman, anda takkan Berjaya […]

Views: 4018
Read More >

5 TIP JIMAT MINYAK BY FIZO OMAR

Assalamualaikum, Hi semua ! apa khabar?,harini saya scroll – scroll facebook penuh timeline  berkenaan  tentang isu kenaikan harga minyak. Dh jd mcm satu soalan wajib je bila tiba setiap hujung bulan, selain bila gaji masuk.. soalan wajib hujung bulan, “eh, berapa harga minyak bulan depan eh?’. Apa jua kesannya, pasti kita perlu tahu jugakan macammana […]

Views: 23632
Read More >
Close
Top