Kategori: #MondayMotivation

JANGAN JADI HAMBA MEDIA SOSIAL

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, hah! Monday blues ke harini? Cuba buang jauh – jauh aura negative tu, mulakan harini ni dengan aura positif! Yeayy!! Bila fikiran positif, semua benda yang kita buat pon akan tidak bercelaru.. Sapa – sapa yang kat office tu, still Monday blues pergi ambil air mineral segelas dan minum. Tarik […]

Views: 23178
Read More >

KRISIS EKONOMI : 5 TIP CARA UNTUK MENGATASI

Di zaman kegawatan ekonomi, cabaran terhadap kos perbelanjaan hidup semakin meningkat. Oleh itu kita sewajarnya mempunyai perancangan kewangan yang baik agar tidak terjerat dengan kemerosotan ekonomi sekiranya berlaku seperti kehilangan pekerjaan atau perniagaan tidak lagi berjalan dengan baik dan mengalami kerugian yang teruk. Sediakan payung sebelum hujan, pepatah ini perlu kita aplikasinya sebelum sesuatu yang […]

Views: 38
Read More >

PEKERJA 7-ELEVEN DAKI EVEREST 6 KALI

  Lhakpa Sherpa dah daki Gunung Everest lebih daripada mana-mana perempuan yang ada kat muka bumi ni. Kalau kira dah dekat dengan 6 kali dia daki Everest yang dikagumi ramai tapi tak ramai orang kenal atau tahu pasal wanita hebat ni. Lagi mengkagumkan wanita Nepal ini juga adalah seorang ibu tunggal kepada 3 orang anak. […]

Views: 9419
Read More >

5 SEBAB BISNES BARU FAIL

Salam semua…masih beraya? mesti banyak open house yang nak attend…raya-raya gak tapi jangan lupa bisnes kita, jangan dibiarkan rehat makan lemang lelama sangat . So, apa khabar dengan bisnes korang? Meriah? Tak menang tangan? Suam-suam kuku ke hidup segan mati tak mau? Dah berapa taun meniaga? Yang bisnes macam slow sangat tu nape eh? Dah […]

Views: 13809
Read More >
Close

CISA ebook ICBB test software Masks KN95 Mask

Top