Kategori: Daily #hashtag

TRIP MENGGUNAKAN KERETA API DI ASIA, WAJIB KORANG CUBA!

Sebenarnya di Asia ni banyak tau tempat menarik yang kita boleh pergi lagi – lagi waktu cuti sekolah ni. Mesti korang dah plan awal – awal kan? Tapi takpe masih tak terlewat kalau korang nak pergi sebelum cuti sekolah berakhir ni. Kalini saya nak syorkan kepada korang semua kita try travel menggunakan kereta api. Haaa […]

Views: 356
Read More >

DOA UNTUK INDONESIA

Kejadian gempa dan bencana Tsunami yang berlaku di Bandar Palu dan Donggala, Pulau Sulawesi, Indonesia menarik perhatian saya, yang mana ribuan saudara sejiran kita terkorban dalam kejadian bencana itu. Sehingga kini, operasi mencari dan menyelamat mangsa masih diteruskan. Perkara yang betul – betul menyentuh hati saya apabila mengetahui masih ada lagi nyawa yang tertimbus di […]

Views: 1164
Read More >

JENIS – JENIS ORANG BERHUTANG YANG KORANG MESTI PERNAH JUMPA!

Salam semua apa khabar sihat? Harini nak bercerita tentang jenis – jenis orang berhutang yang mesti korang pernah jumpa. Semua orang pernah berhutang, betul tak? Kalau tak hutang kawan – kawan, korang mesti ada hutang dengan bank, bil telefon, elektrik, air dan macam – macam lagi. Tapi kalini saya nak cerita tentang jenis peragai orang […]

Views: 1462
Read More >

KELAINAN UPAYA BUKAN PENGHALANG

Menerusi AJL29 tiga tahun lalu dunia hiburan negara menerima suntikan dimensi baru apabila Caliph Buskers berjaya menembusi industri muzik arus perdana. Kumpulan pemuzik dan penyanyi kelainan upaya yang cukup hebat dan besar bakatnya. Kemunculan kumpulan ini membawa bersama sinar baru dan membuka peluang yang cerah untuk bakat kelainan upaya lain untuk turut sama masuk ke […]

Views: 1807
Read More >
Close
Top