Kategori: Daily #hashtag

NAFAS BARU DI LANGKAWI

“Ramai yang dahaga di dalam tasik, itu yang membuatkan saya pelik dengan orang-orang kita.” Bunyinya mungkin juga pelik kepada yang mendengar tetapi kata-kata Ahli Dewan Undangan Negeri Kedah (Adun) bahagian Kuah, Yang Berhormat Nor Saidi Nanyan itu tepat merujuk kepada sebahagian besar penduduk Langkawi yang diperhatikannya tidak mengambil peluang rezeki di depan mata. Sepanjang lebih satu […]

Views: 1826
Read More >

RANCANG PERBELANJAAN AWAL TAHUN ANDA DARI SEKARANG !

Assalamualaikum Semua ! Lagi beberapa minggu je lagi 2017 dah nak tinggalkan kita, pastinya 2018 tahun yang di nanti-nantikan oleh semua orang dengan azam dan semangat yang baru. Ha..sebut je tahun baru, bagi yang dah berkeluarga pastinya runsing dengan perbelanjaan awal tahun mereka. Mana taknya nak berbelanja untuk anak-anak masuk ke sekolah, baju sekolah baru, […]

Views: 2429
Read More >

PERCUTIAN BAJET, TAPI MASIH HAPPY!

Assalamualaikum! hai semua, apa khabar? Dah hujung – hujung tahun ni, mesti ramai di antara kita yang dah siap plan untuk bercuti kan?. Bila sebut je pasal bercuti, pastinya korang inginkan percutian yang best dan menarik, dan paling penting cukup dengan duit poket korang. Selain menggunakan trick trivago untuk check hotel, skyscanner atau flycheap.com untuk […]

Views: 1989
Read More >

APLIKASI PINTAR UNTUK PENGGUNA BIJAK

Kita sedia maklum pembeli masa kini gemar membeli belah secara atas talian. Malah barangan basah atau keperluan dapur juga boleh ditempah melalui laman sesawang. Pro untuk pengguna, kita hanya perlu menunggu di pintu rumah sahaja sesudah bayaran dibuat. Tapi kontranya, pilihan pasaraya atau premis yang menawarkan khidmat begitu masih terhad dan kita tidak dapat membuat […]

Views: 1492
Read More >
Close
Top