Kategori: #WednesdayWisdom

5 TIP MUDAH UNTUK TAHU GAJI ANDA CUKUP ATAU TIDAK

Assalamualaikum Hai semua… Bila sebut pasal gaji je, mesti semua berkira – kira setiap bulan samada gaji cukup ke tidak sampai hujung bulan. Yelah mana taknya setiap bulan perlu membayar pelbagai hutang  utiliti, hutang kereta, hutang peribadi dan pelbagai lagi. Sebab itulah ramai di kalangan kita mengambil insiatif untuk menambah pendapatan di samping mempunyai pendapatan […]

Views: 3953
Read More >

5 PERKARA BUAT ANDA TIDAK BERJAYA !

Assalamualaikum ! Hai , Apa khabar semua ! Mungkin anda sedar, dan mungkin anda tak sedar yang anda telah bazirkan perkara banyak perkara yang tak berfaedah dalam hidup anda. Tambahan lagi jika anda baru nak mula berniaga. Rugi kalau anda sia – siakan masa anda untuk perkara yang tak berfaedah ni. Sepatutnya, anda perlu penuhkan […]

Views: 8272
Read More >

“TEAM WORK” BANTU CAPAI KEJAYAAN

Assalamualaikum semua ! Hai apa khabar? Dah baca artikel lepas yang saya post berkenaan idea – idea pelik untuk berbisness? Haa,kalau  anda  belum baca lagi anda boleh terus ke link ni tau. ! https://fizoomar.com/lukisan-dua-warna-dijual-pada-harga-rm200-juta/3053 Harini saya nak sharekan sedikit tentang ilmu “Team Work”, ia berkait rapat dengan bisnes jugak, kalau anda seorang businessman, anda takkan Berjaya […]

Views: 5909
Read More >

LELAKI INI JADI JUTAWAN SETELAH MENJUAL “BATU PELIHARAAN”!

Menjual  batu sebagai haiwan peliharaan ! dengar seperti satu bahan jenaka, tetapi tahukah anda, si penjual batu ini menjadi jutawan setelah produk ciptaannya meletup – letup dan mendapat tempat di hati pelanggannya. ! Gary Ross Dahl berasal dari California, dia yang mengilhamkan hasil produknya sebagai “Pet Rock”  pada tahun 1970. Perniagaan beliau menjadikan hidupnya berubah […]

Views: 11028
Read More >
Close

CISA ebook ICBB test software Masks KN95 Mask

Top