Kategori: daily share

2011 – 2017 – NLKO DI HATI

Semalam hari Ahad yang terakhir saya bersama team dan program live talk show Nasi Lemak Kopi O di TV9 setelah 7 tahun bersama mereka.Hampir setiap hujung minggu terutamanya setiap Ahad,jam 7.00 pagi pasti terpacak di studio C, Sri Pentas,Damansara.Sudah pasti meniggalkan 1001 kenangan pahit dan manis bersama mereka.Pahitnya adalah sangat sedikit dalam proses mencari rezeki […]

Views: 15264
Read More >

DUNIA BAWAH AIR

71 % bumi kita diseluputi air. Hanya 29% je daratan kat bumi ni sebenarnya. Bagi golongan diver, mereka sebenarnya dah merasai pengalaman menjelajah kedua2 dunia. Pengalaman mengambil lesen diving bersama abg Mie dari Fauna Dive Centre Pulau Perhentian benar2 membuka mata saya utk bukan sahaja menikmati anugerah ciptaan Yang Maha Esa, tp juga dapat merasai […]

Views: 5032
Read More >

MULIANYA SEDEKAH “ABU DOM DOM”

Assalamualaikum Pagi !! Dah baca ke 5 perkara yang buat anda tak akan berjaya? Hah sapa yang tak baca lagi tu boleh klik ke link ni ye https://fizoomar.com/5-perkara-buat-anda-tidak-berjaya/3079 Korang kene baca kalau nak berjaya !! harini saya terdengar satu cerita sahabat nabi yang sangat miskin tapi hatinya sangat bersih. Korang pernah dengar kisah mengenai “Abu Dom […]

Views: 3808
Read More >

7 FAKTA MENARIK TENTANG WANITA

Assalamualaikum hai semua ! selamat hari wanita saya ucapkan kepada semua wanita di dunia ini, terutamanya kepada ibu dan isteri saya. Setiap tahun pada 8 Mac, kita akan meraikan hari yang cukup bermakna iaitu Hari Wanita Sedunia. Bila sebut je tentang wanita, pasti ramai yang akan teringatkan ibu, isteri, atau setiap wanita yang anda kenali. […]

Views: 7457
Read More >
Close
Top