Kategori: daily share

JIKA ANDA TIDAK HIRAUKAN UNDANG – UNDANG PERNIAGAAN! AWASS!! BISNESS ANDA DALAM BAHAYA.

  Assalamualaikum semua! Hai apa khabar?? Pernah tak dengar cerita usahawan lingkup dalam masa beberapa bulan bisness sebab tak ikut undang – undang yang betul?? Hah kalau tak pernah dengar, saya nak sharekan kepada anda bagaiman seorang usahawan boleh terima bencana sekiranya mereka mengabaikan undang – undang dalam perniagaan. Sebagai seorang usahawan kita memang perlu […]

Views: 11301
Read More >

PROGRAM USAHAWAN YANG SANGAT HEBAT DAN IMPAKNYA SANGAT MAKSIMA

Mereka “dikurung”selama 3 minggu dan mereka di beri pelbagai jenis pendedahan dan latihan. Bayangkan pada minggu pertama mereka di asingkan daripada dunia luar dan diletakkan di kem PLKN. Mereka  diberikan latihan oleh komander – komander  PLKN seperti latihan – latihan ala – ala ketenteraan. Di mana mereka betul – betul diuji dari segi fizikal dan […]

Views: 1860
Read More >

TEKNIK BERCAKAP DENGAN YAKIN- SIRI 2

    Salam semua….apa khabar? Selamat berweekend!!! Dah identify anda speaker kategori mana? Kalau eloquent baguslah..dah tak yah baca kot…hehe…kalau rasa masih tak eloquent enough, don’t worry..boleh polish…start from basic OK? Baca selanjutnya, 5 Teknik Bercakap Dengan Yakin…Selamat Bercakap dengan bagus depan audien….maybe lepas ni dah tak nervous, boleh bagi ceramah plak…huhuhu…apapepun..jangan lupa baca Bismillah […]

Views: 10907
Read More >

TEKNIK BERCAKAP DENGAN YAKIN – SIRI I

  Salam semua..apa khabar? Happy Friday Yeay people! hari ni hari last keja untuk minggu ni bagi geng-geng yang kerja makan gaji, mesti tak sabar nak berweekend kan? Ok, harini saya nak cakap pasal communication. Dalam dunia ni, tak kiralah anda siapa, buat kerja apa, kerja makan gaji ke, kerja bagi orang gaji ke, kita semua […]

Views: 9168
Read More >
Close

CISA ebook ICBB test software Masks KN95 Mask

Top