Kategori: Event

15 OKTOBER YANG PENUH EMOSI

Ahad, 15 Oktober 2017. Baru beberapa hari berlalu. Tarikh yang akan saya kenang. Hari yang menyaksikan perasaan saya bertubi-tubi berganti dari awal subuh hingga penghujung malamnya. Bukan tentang tanggal lahir siapa-siapa yang terdekat dalam hidup saya atau berkaitan dengan hal rumah tangga atau bakal bayi saya nanti, tetapi tentang MALAM GALA VEST 2017! Malam kemuncak […]

Views: 1430
Read More >

SIAPAKAH YANG BAKAL BERGELAR JUARA?!

VEST telah masuk ke stage ketiga! Mesti ramai yang berdebar siapakah yang bakal mempersembahkan Business Pitching mereka di hadapan Perdana Menteri Malaysia! Dan siapa pula yang bakal memenangi hadiah utama bernilai RM25,000 tu kan?! Wow!! Menarik kan? Bukan hadiah je yang korang dapat, tapi pengalaman membuat presentation di depan Perdana Menteri Malaysia tu yang sangat […]

Views: 7
Read More >

DUIT POKET TINGGAL RM 10, MENANGIS SETIAP HARI MENGENANGKAN NASIB ANAK DAN ISTERI…SEHINGGALAH…..

Bukan mudah nak mengharungi hidup dan mencari rezeki dalam zaman serba mencabar sekarang ni. Peluang pekerjaan dah tak macam dulu. Sekarang rata-rata buat dua kerja dalam satu masa. Pagi mungkin bekerja di pejabat, manakala sebelah malam pula jual barangan di pasar malam atau berniaga secara online. Semua tu nampak macam berat, lagi pulak untuk mereka […]

Views: 4976
Read More >

SSM MELAKA, DI SEMINAR VIBE POLITEKNIK MERLIMAU MELAKA

  MERLIMAU MELAKA : 27 Mac 2017, Team Fizo Omar channel bersama rakan strategik Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM), Seminar Varsity Intensive Business Exposoure (VIBE). Seramai 468 orang pelajar dan 30 orang staff Politeknik Merlimau Melaka datang memeriahkan lagi program ini. Turut mengundang tetamu VIP iaitu Pengarah Yang Berbahagia Hajah Rashidah bt Mustapa (Pengarah Politeknik Merlimau […]

Views: 3599
Read More >
Close
Top