Kategori: Event

JOM GEGARKAN AXIATA ARENA 30 & 31 MAC NI !!

Hari Jumaat & Sabtu nanti korang buat apa? Hah, bagi yang takde buat apa – apa di rumah tu, korang boleh pergi ke Axiata Arena Bukit Jalil pada 30 & 31 Mac 2018. Apa yang menariknya program ini adalah program terbesar yang menghimpunkan 14,000 usahawan bumiputera di dalam Malaysia. Terdapat 50 buah Food Truck dan […]

Views: 939
Read More >

15 OKTOBER YANG PENUH EMOSI

Ahad, 15 Oktober 2017. Baru beberapa hari berlalu. Tarikh yang akan saya kenang. Hari yang menyaksikan perasaan saya bertubi-tubi berganti dari awal subuh hingga penghujung malamnya. Bukan tentang tanggal lahir siapa-siapa yang terdekat dalam hidup saya atau berkaitan dengan hal rumah tangga atau bakal bayi saya nanti, tetapi tentang MALAM GALA VEST 2017! Malam kemuncak […]

Views: 1741
Read More >

SIAPAKAH YANG BAKAL BERGELAR JUARA?!

VEST telah masuk ke stage ketiga! Mesti ramai yang berdebar siapakah yang bakal mempersembahkan Business Pitching mereka di hadapan Perdana Menteri Malaysia! Dan siapa pula yang bakal memenangi hadiah utama bernilai RM25,000 tu kan?! Wow!! Menarik kan? Bukan hadiah je yang korang dapat, tapi pengalaman membuat presentation di depan Perdana Menteri Malaysia tu yang sangat […]

Views: 18
Read More >

DUIT POKET TINGGAL RM 10, MENANGIS SETIAP HARI MENGENANGKAN NASIB ANAK DAN ISTERI…SEHINGGALAH…..

Bukan mudah nak mengharungi hidup dan mencari rezeki dalam zaman serba mencabar sekarang ni. Peluang pekerjaan dah tak macam dulu. Sekarang rata-rata buat dua kerja dalam satu masa. Pagi mungkin bekerja di pejabat, manakala sebelah malam pula jual barangan di pasar malam atau berniaga secara online. Semua tu nampak macam berat, lagi pulak untuk mereka […]

Views: 5258
Read More >
Close
Top