Kategori: Event

SIAPAKAH YANG BAKAL BERGELAR JUARA?!

VEST telah masuk ke stage ketiga! Mesti ramai yang berdebar siapakah yang bakal mempersembahkan Business Pitching mereka di hadapan Perdana Menteri Malaysia! Dan siapa pula yang bakal memenangi hadiah utama bernilai RM25,000 tu kan?! Wow!! Menarik kan? Bukan hadiah je yang korang dapat, tapi pengalaman membuat presentation di depan Perdana Menteri Malaysia tu yang sangat […]

Views: 1
Read More >

DUIT POKET TINGGAL RM 10, MENANGIS SETIAP HARI MENGENANGKAN NASIB ANAK DAN ISTERI…SEHINGGALAH…..

Bukan mudah nak mengharungi hidup dan mencari rezeki dalam zaman serba mencabar sekarang ni. Peluang pekerjaan dah tak macam dulu. Sekarang rata-rata buat dua kerja dalam satu masa. Pagi mungkin bekerja di pejabat, manakala sebelah malam pula jual barangan di pasar malam atau berniaga secara online. Semua tu nampak macam berat, lagi pulak untuk mereka […]

Views: 4881
Read More >

SSM MELAKA, DI SEMINAR VIBE POLITEKNIK MERLIMAU MELAKA

  MERLIMAU MELAKA : 27 Mac 2017, Team Fizo Omar channel bersama rakan strategik Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM), Seminar Varsity Intensive Business Exposoure (VIBE). Seramai 468 orang pelajar dan 30 orang staff Politeknik Merlimau Melaka datang memeriahkan lagi program ini. Turut mengundang tetamu VIP iaitu Pengarah Yang Berbahagia Hajah Rashidah bt Mustapa (Pengarah Politeknik Merlimau […]

Views: 3540
Read More >

Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) Di Seminar VIBE UPM

Universiti Putra Malaysia : seramai 3023 pelajar dan 189 pegawai universiti menghadiri program Varsity Intensive Business Exposure (VIBE)  pada 11 mac 2017, sabtu yang lalu. Program ini di Hadiri VIP kehormat , Timbalan Naib Canselor (YBhg. Prof. Dr. – ING. IR. Renuganth Varantharajoo, Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar Ybhg. Prof. Madya Dr. Siti Salwa Abd. […]

Views: 3258
Read More >
Close
Top