Kategori: Featured

KRISIS EKONOMI : 5 TIP CARA UNTUK MENGATASI

Di zaman kegawatan ekonomi, cabaran terhadap kos perbelanjaan hidup semakin meningkat. Oleh itu kita sewajarnya mempunyai perancangan kewangan yang baik agar tidak terjerat dengan kemerosotan ekonomi sekiranya berlaku seperti kehilangan pekerjaan atau perniagaan tidak lagi berjalan dengan baik dan mengalami kerugian yang teruk. Sediakan payung sebelum hujan, pepatah ini perlu kita aplikasinya sebelum sesuatu yang […]

Views: 31
Read More >

RAHSIA TEKNIK ‘FOC’ UNTUK USAHAWAN

Salam semua.Sebelum saya menulis panjang mengenai teknik FOC yang saya belajar melalui pengalaman dan juga dari sifu dan mentor mentor saya ini.Pesanan saya anda JANGAN BACA sekiranya anda ni tak minat untuk buat bisnes atau buat bisnes main main ala kadar jer sekadar melepas batuk di tangga.Sebab apa yang saya nak share ni khas untuk […]

Views: 7581
Read More >

30 MINIT BERSAMA DR ZAKIR NAIK DI GUNUNG FUJI

          Dr.Zakir Naik, aura pendakwah yang sangat kuat. PENGALAMAN BERSAMA DR ZAKIR NAIK Permusafiran saya dan isteri di Tokyo baru-baru ini memberikan seribu satu kenangan terindah dalam hidup saya dan isteri. Sejujurnya saya berasa sungguh bertuah kerana dengan izin Allah saya berjumpa dengan pendakwah, idola dunia di bumi matahari terbit itu. […]

Views: 9022
Read More >

THANK YOU SARAWAK | FIZO OMAR

2 HARI DI SARAWAK Seronok betul saya ke sarawak kali ini.Walaupun sebelum ini dah banyak kali saya ke sana terutamanya kuching.Tapi kali ini banyak sangat pengalaman yang baru saya dapat untuk trip  2 hari ke kuching,miri dan lawas.YAng best nya orang serawak ni memang sangat baik dan friendly dahtu ‘kacak’ pulak kan. Sempat la saya belajar […]

Views: 10560
Read More >
Close
Top