Kategori: Gambar

“SAYA ‘DIHANTAR’ SESUATU” – FIZO OMAR

“Encik Fizo ada seseorang bagi ni pada En.fizo”- staff saya di FizoMawarKitchen sampaikan ‘barang’ itu pada saya. So bila mula-mula tengok ni pelik la siapa bagi aku tin biskut dengan dua botol jus oren dan jus epal dalam plastik macam itu je. Bila tanya siapa bagi semua kata tak tahu tak dikenali , dia amanahkan […]

Views: 18553
Read More >

THANK YOU SARAWAK | FIZO OMAR

2 HARI DI SARAWAK Seronok betul saya ke sarawak kali ini.Walaupun sebelum ini dah banyak kali saya ke sana terutamanya kuching.Tapi kali ini banyak sangat pengalaman yang baru saya dapat untuk trip  2 hari ke kuching,miri dan lawas.YAng best nya orang serawak ni memang sangat baik dan friendly dahtu ‘kacak’ pulak kan. Sempat la saya belajar […]

Views: 9206
Read More >
Close
Top