Kategori: Perniagaan & Pemasaran Online

HIDANGAN ASLI THAI YANG LAZAT DI FIZOMAWAR KITCHEN

Siapa yang tidak kenal dengan pasangan selebriti Fizo Omar dan isterinya Mawar Karim? Bukan sahaja pasangan yang cantik dan berbakat, mereka berdua juga terkenal dengan ketekunan dalam bidang perniagaan. Terbaru, Suria dijemput untuk mencuba hidangan yang ada di sebuah restoran milik mereka yang dikenali sebagai FizoMawar Kitchen di Seksyen 8 Bandar Baru Bangi. FizoMawar Kitchen […]

Views: 939
Read More >

BAGAIMANA NAK BUAT CUSTOMER SUKA KITA

  Jaga bahasa badan Bila cakap dengan customer pastikan kita pandang kearah muka dia , kalau kita pandai mengayat tahap abang Pakistan jual karpet laku keras pun tapi kalau tengok muka dia macam nak tak nak, customer memang rasa macam kita ni tak sudi pun nak layan kita. Kadang-kadang bila kita tak cover kita letih, […]

Views: 9121
Read More >

6 STRATEGI EFEKTIF ‘CUSTOMER ENGAGEMENT’

Assalamualaikum, apa khabar? Haritu saya dah share pasal kategori customer yang engaged dengan anda. Harini saya nak share pula 6 Strategi Efektif untuk bina ‘Customer Engagement’ melalui media sosial. Ramai orang salah faham kadang-kadang, ingat orang meniaga barang online je kena guna media sosial, orang yang jual baju, tudung, kosmetik, pos-pos ni je yang perlu […]

Views: 3577
Read More >

7 STRATEGI ‘POSITIONING’ YANG PENTING DALAM BISNES

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Apa khabar semua? harini saya nak share pasal strategi positioning dalam bisnes. Kenapa kita kena apply strategi ni sebelum start jual produk atau offer servis kepada pelanggan? Positioning sangat penting sebab basically itu adalah apa yang kita nak customer kita nampak dan fikir setiap kali dorang nampak produk kita. Imej yang […]

Views: 4433
Read More >
Close
Top