Kategori: Perniagaan & Pemasaran Online

PERNIAGAAN BULAN RAMADHAN !

Asalamualaikum semua, dalam kesibukan rutin harian kita, sedar – sedar kita sudah menghampiri ramadhan untuk tahun 2019. Betul tak? Tak lama dah ni, mesti ada di antara kita sudah bersiap sedia untuk menyambut bulan yang mulia ini.  Tak kurang juga mesti ada diantara kita hendak berniaga untuk menambahkan pendapatan. Bagi sesiapa yang hendak berniaga tetapi […]

Views: 795
Read More >

JOM GEGARKAN AXIATA ARENA 30 & 31 MAC NI !!

Hari Jumaat & Sabtu nanti korang buat apa? Hah, bagi yang takde buat apa – apa di rumah tu, korang boleh pergi ke Axiata Arena Bukit Jalil pada 30 & 31 Mac 2018. Apa yang menariknya program ini adalah program terbesar yang menghimpunkan 14,000 usahawan bumiputera di dalam Malaysia. Terdapat 50 buah Food Truck dan […]

Views: 1299
Read More >

HIDANGAN ASLI THAI YANG LAZAT DI FIZOMAWAR KITCHEN

Siapa yang tidak kenal dengan pasangan selebriti Fizo Omar dan isterinya Mawar Karim? Bukan sahaja pasangan yang cantik dan berbakat, mereka berdua juga terkenal dengan ketekunan dalam bidang perniagaan. Terbaru, Suria dijemput untuk mencuba hidangan yang ada di sebuah restoran milik mereka yang dikenali sebagai FizoMawar Kitchen di Seksyen 8 Bandar Baru Bangi. FizoMawar Kitchen […]

Views: 2035
Read More >

BAGAIMANA NAK BUAT CUSTOMER SUKA KITA

  Jaga bahasa badan Bila cakap dengan customer pastikan kita pandang kearah muka dia , kalau kita pandai mengayat tahap abang Pakistan jual karpet laku keras pun tapi kalau tengok muka dia macam nak tak nak, customer memang rasa macam kita ni tak sudi pun nak layan kita. Kadang-kadang bila kita tak cover kita letih, […]

Views: 9970
Read More >
Close
Top