Kategori: Perniagaan & Pemasaran Online

JOM GEGARKAN AXIATA ARENA 30 & 31 MAC NI !!

Hari Jumaat & Sabtu nanti korang buat apa? Hah, bagi yang takde buat apa – apa di rumah tu, korang boleh pergi ke Axiata Arena Bukit Jalil pada 30 & 31 Mac 2018. Apa yang menariknya program ini adalah program terbesar yang menghimpunkan 14,000 usahawan bumiputera di dalam Malaysia. Terdapat 50 buah Food Truck dan […]

Views: 725
Read More >

HIDANGAN ASLI THAI YANG LAZAT DI FIZOMAWAR KITCHEN

Siapa yang tidak kenal dengan pasangan selebriti Fizo Omar dan isterinya Mawar Karim? Bukan sahaja pasangan yang cantik dan berbakat, mereka berdua juga terkenal dengan ketekunan dalam bidang perniagaan. Terbaru, Suria dijemput untuk mencuba hidangan yang ada di sebuah restoran milik mereka yang dikenali sebagai FizoMawar Kitchen di Seksyen 8 Bandar Baru Bangi. FizoMawar Kitchen […]

Views: 1425
Read More >

BAGAIMANA NAK BUAT CUSTOMER SUKA KITA

  Jaga bahasa badan Bila cakap dengan customer pastikan kita pandang kearah muka dia , kalau kita pandai mengayat tahap abang Pakistan jual karpet laku keras pun tapi kalau tengok muka dia macam nak tak nak, customer memang rasa macam kita ni tak sudi pun nak layan kita. Kadang-kadang bila kita tak cover kita letih, […]

Views: 9291
Read More >

6 STRATEGI EFEKTIF ‘CUSTOMER ENGAGEMENT’

Assalamualaikum, apa khabar? Haritu saya dah share pasal kategori customer yang engaged dengan anda. Harini saya nak share pula 6 Strategi Efektif untuk bina ‘Customer Engagement’ melalui media sosial. Ramai orang salah faham kadang-kadang, ingat orang meniaga barang online je kena guna media sosial, orang yang jual baju, tudung, kosmetik, pos-pos ni je yang perlu […]

Views: 3897
Read More >
Close
Top