Kategori: Perniagaan & Pemasaran Online

START YOUR BISNESS (SYB 2.0) – VIP SEAT – SOLD OUT.

                      Buat julung kalinya gabungan 3 speaker hebat dengan kepakaran tersendiri, dalam SALES,MARKETING and SPIRITUAL MOTIVATION yang bakal membongkar 15 RAHSIA BISNES TERKINI khas untuk bakal anda JUTAWAN dunia akhirat.   Anda perlu hadir sekiranya Anda betul betul serious nak buat bisnes Dah buat bisnes […]

Views: 7358
Read More >

7 CARA TACKLE PROSPEK JADI CUSTOMER

Hi semua…Kali ini saya nak kongsi tip-tip untuk buat sales dengan prospek. Bagi yang baru nak buat bisnes, maybe ada yang belum faham konsep prospek dan customer ni. Prospek ni sebenarnya adalah pelanggan kita yang berpotensi untuk beli produk kita. Kalau dah sekali beli, automatik dia jadi customer kita bukan lagi prospek. Jadi, camana nak […]

Views: 10702
Read More >

5P CARA FOC

ASSALAMUALAIKUM SEMUA. Alhamdulillah FOC nak share sikit, moga bermanfaat, the epic of 5p’s   PRODUCT  Dalam memulakan mana-mana perniagaan, semestinya kita akan tanya diri kita;- Aku nk jual apa ek? Jenis produk macamana? Jual produk orang boleh tak? Eh, ke nak buat servis je Jadi kenalpasti dululah, apa yg kita nk jual.. produk ke, service […]

Views: 6911
Read More >

5 Kes Salah Langkah Online Marketing. Ke #3 Teruk Sekali!

Awak: ‘Likes’ banyak, followers ramai, tapi sales kurang. Kenapa ya En. Fizo? Saya: Nak tahu? Jom scroll! 1. Copy Writing Kurang Menarik Saya tahu anda mahu kelihatan santai apabila menjual produk anda tetapi anda perlu ingat bahawa penulisan yang kurang professional menyebabkan prospek anda kurang yakin dengan produk yang anda jual. Cuba bandingkan gambar dibawah; […]

Views: 27351
Read More >
Close

CISA ebook ICBB test software Masks KN95 Mask

Top