Kategori: Perniagaan & Pemasaran Online

6 STRATEGI EFEKTIF ‘CUSTOMER ENGAGEMENT’

Assalamualaikum, apa khabar? Haritu saya dah share pasal kategori customer yang engaged dengan anda. Harini saya nak share pula 6 Strategi Efektif untuk bina ‘Customer Engagement’ melalui media sosial. Ramai orang salah faham kadang-kadang, ingat orang meniaga barang online je kena guna media sosial, orang yang jual baju, tudung, kosmetik, pos-pos ni je yang perlu […]

Views: 4687
Read More >

7 STRATEGI ‘POSITIONING’ YANG PENTING DALAM BISNES

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Apa khabar semua? harini saya nak share pasal strategi positioning dalam bisnes. Kenapa kita kena apply strategi ni sebelum start jual produk atau offer servis kepada pelanggan? Positioning sangat penting sebab basically itu adalah apa yang kita nak customer kita nampak dan fikir setiap kali dorang nampak produk kita. Imej yang […]

Views: 5276
Read More >

5 RAHSIA WARNA MEMPENGARUHI MINAT PEMBELI

Assalamualaikum semua.. macam mana minda jutawan anda ?? masih lagi berisi lagi ke tak dengan ilmu – ilmu bisnes??.. haaa……. harini saya nak share warna dan kaitan dengan bisness anda dan pilihan mereka sama ada nak membeli atau tidak produk anda. Ada banyak psikologi bisnes yang menerangkan tentang pentingnya penggunaan warna untuk setiap bisnes yang […]

Views: 9737
Read More >

START YOUR BISNESS (SYB 2.0) – VIP SEAT – SOLD OUT.

                      Buat julung kalinya gabungan 3 speaker hebat dengan kepakaran tersendiri, dalam SALES,MARKETING and SPIRITUAL MOTIVATION yang bakal membongkar 15 RAHSIA BISNES TERKINI khas untuk bakal anda JUTAWAN dunia akhirat.   Anda perlu hadir sekiranya Anda betul betul serious nak buat bisnes Dah buat bisnes […]

Views: 6449
Read More >
Close
Top