Kategori: Viral

HUJUNG TAHUN..JANGAN SAMPAI JADI TIPAH TERTIPU!

Hati-hati, jangan sampai tertipu! Bila hujung tahun je macam-macam jualan murah ada sana-sini. Label berjenama pun tak ketinggalan turut serta. Tapi jangan sebab nak kejar harga murah sangat, korang sampai terpedaya dengan barangan palsu. Ya, sekarang memang tengah kecoh pasal susu palsu/tiruan yang berada di pasaran dan ada bayi serta keluarga malang yang telah ditimpa […]

Views: 1305
Read More >

RANCANG PERBELANJAAN AWAL TAHUN ANDA DARI SEKARANG !

Assalamualaikum Semua ! Lagi beberapa minggu je lagi 2017 dah nak tinggalkan kita, pastinya 2018 tahun yang di nanti-nantikan oleh semua orang dengan azam dan semangat yang baru. Ha..sebut je tahun baru, bagi yang dah berkeluarga pastinya runsing dengan perbelanjaan awal tahun mereka. Mana taknya nak berbelanja untuk anak-anak masuk ke sekolah, baju sekolah baru, […]

Views: 2180
Read More >

PERCUTIAN BAJET, TAPI MASIH HAPPY!

Assalamualaikum! hai semua, apa khabar? Dah hujung – hujung tahun ni, mesti ramai di antara kita yang dah siap plan untuk bercuti kan?. Bila sebut je pasal bercuti, pastinya korang inginkan percutian yang best dan menarik, dan paling penting cukup dengan duit poket korang. Selain menggunakan trick trivago untuk check hotel, skyscanner atau flycheap.com untuk […]

Views: 1693
Read More >

APLIKASI PINTAR UNTUK PENGGUNA BIJAK

Kita sedia maklum pembeli masa kini gemar membeli belah secara atas talian. Malah barangan basah atau keperluan dapur juga boleh ditempah melalui laman sesawang. Pro untuk pengguna, kita hanya perlu menunggu di pintu rumah sahaja sesudah bayaran dibuat. Tapi kontranya, pilihan pasaraya atau premis yang menawarkan khidmat begitu masih terhad dan kita tidak dapat membuat […]

Views: 1265
Read More >
Close
Top