FIZO OMAR NI PELAKON, BETUL KE DIA NI PANDAI BISNESS??

TAK PANDAI NIAGA

Saya pernah bisness tapi dapat bertahan sekejap je dalam masa setahun bisness saya terus senyap tak beroperasi. Saya mula sedar kesalahan bisness adalah berpunca dari diri saya. Saya langsung tak yakin dengan diri saya dan saya juga tidak pandai berkomunikasi yang baik.

Jujur saya kata, Saya memang suka berbisness sebab bisness dapat menjaminkan pendapatan yang lumayan buat diri saya dan keluarga. Tapi saya sedar sukar untuk merealisasikan. Mula dari tu saya sedar, kalau saya still macamni saya takkan kemana. Saya try untuk join SYB dan BYB Tuan Fizo di Kelantan. Saya travel dari Kajang Selangor ke Kelantan untuk mendengar dan mengubah hidup saya.

 

Pada mulanya saya tak yakin dengan SYB by Fizo Omar, Sebab saya fikir artis semua sama diorang famous dan bila jual produk apa – apa pun mesti meletup – letup. Sebab Fizo Omar dah ada nama. Tapi jangkaan saya silap. Tuan fizo bukan macam apa yang saya fikirkan, Tuan Fizo sangat hebat segala ilmu bisness dan tip – tip bisness  ada dalam otak dia. Sampai satu tahap saya fikir tuan fizo ni orang ke robot? Sebab energy sentiasa ada, dan tak pernah penat dalam menyampaikan ilmu bisness.

BYB PEMBAKAR SEMANGAT

screenshot_20161124-123810

 

Sebelum ni bisness saya suam – suam kuku. Sebelum join BYB saya rasa susah untuk menjalankan perniagaan  dan langsung tidak ada sokongan dan semangat dari seorang sifu ataupun mentor.

Saya dan suami sedar bisness perlukan sifu ataupun mentor. Bila saya join BYB  kehidupan saya berubah 360 darjah saya dapat kongsikan pendapat dan pandangan saya bersama Tuan Fizo dan saya mula berani berkomunikasi dan mencuba benda baru dalam bisness saya. Time tu saya mula sedar bisness saya perlu ada matlamat.!!

20161102_141229

Tuan Fizo, ajar saya bagaimana untuk menyelesaikan masalah, bagaimana untuk bangun setelah jatuh untuk mengapai sesuatu kejayaan. Bagaimana nak naikkan  sale, mengenali sedekah, berdoa berserah kepada pemberi rezeki, teknik – teknik closing sale, how to deal with customer and supplier, dan banyak lagi.

PERUBAHAN HIDUP SETELAH JOIN BYB

20161102_141227

Alhamdulillah setelah saya join BYB.  Bisness Saya sudah di plan dengan teliti dan sekarang saya sudah mempunyai tapak taska dan taska tersebut akan beroperasi pada tahun 2017.

 

Terima kasih tuan fizo !!.

Komen Anda?

Close
Top