JOM GEGARKAN AXIATA ARENA 30 & 31 MAC NI !!

Hari Jumaat & Sabtu nanti korang buat apa?

Hah, bagi yang takde buat apa – apa di rumah tu, korang boleh pergi ke Axiata Arena Bukit Jalil pada 30 & 31 Mac 2018. Apa yang menariknya program ini adalah program terbesar yang menghimpunkan 14,000 usahawan bumiputera di dalam Malaysia. Terdapat 50 buah Food Truck dan 250 booth jualan di Karnival Jom Niaga anda juga diberikan e wallet RM 20 sehari dengan memuat turun Applikasi Boost untuk mendapatkan makanan di food truck. Wow menariknyaa!!

Korang juga boleh berjumpa dengan usahawan selebriti seperti saya sendiri, Faizal tahir, Faizal Ismail, Fara Fauzana, Datuk Rosyam Nor, Caprice, Siti Sarah, Shuib sepahtu, Datuk Prof Dr Muhaya, Izzue Islam, Abang Abu Mekanik Wang dan ramai lagi.

Hah.. yang minat dengan ilmu keusahawanan tu, korang jangan lepaskan peluang untuk ke Young CEO Summit yang mana bakal menampilkan Usahawan Selebriti yang akan berkongsi ilmu strategi keusahawanan terkini untuk anda semua.

Korang juga bakal berpeluang memenangi hadiah berbaloi – baloi seperti kereta, motosikal dan banyak lagi.
Anda bakal menikmati ganjaran diskaun daripada Grab Car : RM 5 setiap kali perjalanan pergi dan balik dengan menggunakan (PROMO CODE : Grab HUB2018).

Bukan itu sahaja, korang juga berpeluang untuk sesi sembang petang bersama Y.A.B Perdana Menteri. Menarik kan?
Haaa.. tunggu apa lagi !! Jom daftar di link ini : http://bit.ly/HUB2018REG

Masuk adalah PERCUMA !!! JOM DATANG BERAMAI – RAMAI !!

 

Komen Anda?

Close
Top