MAKLUMAT SEMINAR SYB 2.0

Tarikh : 22 May 2016 ( Ahad )

Masa : 8 pagi hingga 5 petang

Tempat : Dewan Perdana Menara Miti, Kuala Lumpur

Alamat : Jalan Sultan Haji Ahmad Shah 50480 Kuala Lumpur

 

PANDUAN KE LOKASI SEMINAR

Dari KL Sentral – Ambil teksi terus ke Menara MITI

Train – Naik train hingga ke hentian putra, seterusnya naik bas rapid KL yang menuju ke MARTRADE.

Memandu – Boleh WAZE ‘menara MITI’

Parking – Parking hanya PERCUMA di Dewan Perdana Menara MITI, sampai awal ya! Anda juga boleh parking di sekitar Menara MITI.

Pastikan kenderaan anda tidak mengganggu pengguna jalan raya dan parking yang lain. Pihak berkuasa akan mengeluarkan saman kepada kenderaan yang buat ‘Double Parking’.

Pihak penganjur tidak bertanggungjawab ke atas sebarang kesalahan undang-undang lalu lintas dan keselamatan kenderaan anda


bangunanmiti

 

MAKANAN

Terdapat CAFE di tingkat 2 bangunan Menara MITI.

Untuk persediaan awal, lebih bagus jika anda sediakan bekal makanan sendiri.

 

PERSEDIAAN AWAL & kEPERLUAN SEMINAR
  • TIKET SEMINAR – Pendaftaran sudah DITUTUP. Semua seat dah fully booked.
  • KAUNTER PENDAFTARAN – Datang AWAL, Pendaftaran bermula pada 7.00 pagi. Ada 3 kategori kaunter iaitu kaunter Seat VIP dan kaunter Seat Gold & silver. (Sila pastikan kategori tiket anda terlebih dahulu sebelum mendaftar. Sila daftar di kaunter masing-masing mengikut ABJAD NAMA.)
  • APA NAK BAWA – Boleh bawa buku catatan & alat tulis. WORKBOOK akan diberi kepada semua peserta seminar. Sila bawa JAKET, suhu dalam dewan seminar agak sejuk.
  • FOKUS pada APA YANG DISAMPAIKAN… Pastu ada masa, BUAT! Buat la time rehat ke..tea break ke…lepas balik rumah ke…Yg PENTING buat terus. TIME SPEAKER TUNJUK, FAHAMKAN…CATAT NOTA…Itu paling penting! Insyallah kita akan tunjukkan kaedah yang mudah difahami, dan DAPAT DIBUAT SELEPAS SEMINAR.
  • PESERTA SEMINAR. Bayi dan Kanak-kanak TIDAK DIBENARKAN masuk ke dewan seminar. Jika anda ada anak kecil minta jangan bawa masuk ke dewan seminar, dikhuatiri boleh mengganggu konsentrasi peserta. (Jika anda ada bayi menyusu – pihak pengurusan ada menyediakan BILIK KHAS. Mohon bawa pembantu untuk menjaga bayi di bilik tersebut. Bila bayi nak menyusu, minta pembantu SMS ibu di dalam dewan.)
  • SARAPAN SIAP-SIAP sebelum datang, baru senang nak serap ilmu tu. Kedai mamak ada berhampiran lokasi seminar, takpun singgah di CAFE dulu.
  • BAWA SALINAN BUKTI PEMBAYARAN TIKET SEMINAR (Cukup sekadar gambar sahaja)
  • Semasa pendaftaran, anda diminta kemukakan IC anda dan sekiranya ingin membuat PENUKARAN NAMA PESERTA, sila kemukakan salinan IC peserta yang ingin diganti.

 

TERIMA KASIH & SELAMAT MENUNTUT ILMU!

HOTLINE FIZOFOC
03 8920 8794