5 PERKARA BUAT ANDA TIDAK BERJAYA !

Assalamualaikum ! Hai , Apa khabar semua ! Mungkin anda sedar, dan mungkin anda tak sedar yang anda telah bazirkan perkara banyak perkara yang tak berfaedah dalam hidup anda. Tambahan lagi jika anda baru nak mula berniaga. Rugi kalau anda sia – siakan masa anda untuk perkara yang tak berfaedah ni. Sepatutnya, anda perlu penuhkan […]

Views: 6312
Read More >

“TEAM WORK” BANTU CAPAI KEJAYAAN

Assalamualaikum semua ! Hai apa khabar? Dah baca artikel lepas yang saya post berkenaan idea – idea pelik untuk berbisness? Haa,kalau  anda  belum baca lagi anda boleh terus ke link ni tau. ! https://fizoomar.com/lukisan-dua-warna-dijual-pada-harga-rm200-juta/3053 Harini saya nak sharekan sedikit tentang ilmu “Team Work”, ia berkait rapat dengan bisnes jugak, kalau anda seorang businessman, anda takkan Berjaya […]

Views: 4018
Read More >

LUKISAN DUA WARNA DIJUAL PADA HARGA RM200 JUTA

Assalamualaikum Hai, apa khabar semua ? pernah tak anda terbaca bisness tak masuk akal, tapi dengan bisness tu dapat pulangan yang lumayan. Anda yang baru nak buat bisness ni, mesti anda peningkan, “nak buat bisnes apa eh? Nak jual ape eh? Susahla bisness ni.” Anda tahu tak? Hanya memerlukan idea kreatif yang anda miliki, anda […]

Views: 18198
Read More >

SAYA DI TAMPAR OLEH FIZO OMAR SEMASA SEMINAR SYB

Kalau cakap pasal bisness ni, boleh nak di katakan saya ni dikira otai lah dalam bidang bisness ni. Sebab dah hampir 11 tahun saya ceburi bidang ni, sehinggalah terilhamnya D Nur Beauty House, segala asam garam dalam bisness saya dah tempoh. Saya juga pengasas kepada produk tersebut, Bagi saya bisness adalah urusan jual beli yang […]

Views: 71376
Read More >
Close
Top