ADAKAH ANDA TAHU LATAR BELAKANG TAHIYYAT (التَّحِيَّاتُ)

Kenapa Kita Baca Dalam Solat Kita?                   التَّحِيَّاتُ المُبَارَكَةُ الصَّلَوَاتُ الطَّيِّبَاتُ لِلَّهِ السَّلَامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا النَّبِيُّ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ السَّلَامُ عَلَيْنَا وَعَلَى عِبَادِ اللَّهِ الصَّالِحِينَ ، أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَأَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّدًا عَبْدُهُ وَرَسُولُهُ TAHIYYAT adalah doa yang sangat penting kerana kita mengulanginya di […]

Views: 21169
Read More >

7 CARA TACKLE PROSPEK JADI CUSTOMER

Hi semua…Kali ini saya nak kongsi tip-tip untuk buat sales dengan prospek. Bagi yang baru nak buat bisnes, maybe ada yang belum faham konsep prospek dan customer ni. Prospek ni sebenarnya adalah pelanggan kita yang berpotensi untuk beli produk kita. Kalau dah sekali beli, automatik dia jadi customer kita bukan lagi prospek. Jadi, camana nak […]

Views: 6179
Read More >

Tips Memilih Nama Bisnes. #4 wajib baca bagi siapa yang mahu mulakan bisnes !

  salam semua.. mesti ramai yang kat luar sana tercari – cari idea untuk nama bisness atau produk korang kan? korang tahu tak?? sebenarnya nama untuk sesuatu bisnes atau produk sangat berguna untuk kita membezakan produk kita dengan produk orang lain, nama produk yang “hot”juga boleh membantu usahawan untuk melariskan lagi perniagaan mereka. Hah.. harini […]

Views: 4190
Read More >

Ibu kau permata hatiku..

    Salam semua. Mesti ramai yang di luar sana sedang menyambut hari ibu bersama ibu anda tercintakan?. Oklah, Sebelum terlambat saya ingin mengucapkan selamat hari ibu kepada ibu – ibu semua. “Ibu…kaulah permata hatiku.” Pernah tak, kalau anda ada masalah, pasti ibu tempat anda mengadu. Sebab apa? Sebab ibu adalah pendengar yang setia dan […]

Views: 904
Read More >
Close
Top