Ibu kau permata hatiku..

    Salam semua. Mesti ramai yang di luar sana sedang menyambut hari ibu bersama ibu anda tercintakan?. Oklah, Sebelum terlambat saya ingin mengucapkan selamat hari ibu kepada ibu – ibu semua. “Ibu…kaulah permata hatiku.” Pernah tak, kalau anda ada masalah, pasti ibu tempat anda mengadu. Sebab apa? Sebab ibu adalah pendengar yang setia dan […]

Views: 832
Read More >

5 KESALAHAN ANAK PADA IBU.

                    Hai semua, pekabo? Harap semua orang sihat dan ceria di hujung minggu ni…ada plan apa-apa yang special tak harini? Kalau semalam saya tulis pasal bagaimana nak galakkan pasangan hidup anda jadi bisnes partner harini entry saya lain sikit.  Harini kan Hari Ibu…so saya nak story-mory […]

Views: 35551
Read More >

6 TIP PASANGAN SUAMI ISTERI JADI BISNES PARTNER!

Saya tahu ramai abang-abang, kakak-kakak, kat luar sana yang tak sabar-sabar nak berbisnes walaupun dah bekerja. Cuma apa yang menghalang, kadang-kadang sebab modal, sebab masa, tenaga, komitmen, macam-macam lah. Yang saya heran, masa bujang berangan sakan nak buka bisnes tapi bila dah kahwin senyap terus. Aik? Kenapa macam tu? Bila dah berkeluarga, kenapa impian nak […]

Views: 14695
Read More >

KISAH PENGORBANAN NYAWA SEORANG IBU…

    Hayatilah kisah ini.. kisah di sebuah desa, ada seorang ibu tua, hidup berdua dengan seorang anaknya. Suaminya sudah lama meninggal kerana sakit. Si ibu sering kali merasa sedih memikirkan nasib anak tunggalnya. Sikap anaknya yang sangat buruk suka mencuri, berjudi, kaki perempuan dan banyak lagi Ibu itu sering menangis meratapi nasibnya yang malang, […]

Views: 1557
Read More >
Close
Top