KISAH PENGORBANAN NYAWA SEORANG IBU…

    Hayatilah kisah ini.. kisah di sebuah desa, ada seorang ibu tua, hidup berdua dengan seorang anaknya. Suaminya sudah lama meninggal kerana sakit. Si ibu sering kali merasa sedih memikirkan nasib anak tunggalnya. Sikap anaknya yang sangat buruk suka mencuri, berjudi, kaki perempuan dan banyak lagi Ibu itu sering menangis meratapi nasibnya yang malang, […]

Views: 1617
Read More >

ISU VIRAL KOPI BERLARI, JANGAN KECAM SAYA. | FIZO OMAR

        Belum reda lagi isu viral berkaitan ‘SERANGAN FAREEDA SWEET LOVE’ baru baru ini, sekarang timbul pula isu ‘KOPI BERLARI’ di laman social berkaitan saya dan pihak FAREEDA.Sebelum ini pihak kami sudah pun membuat press conference dan meminta MAAF kepada yang terlibat dan berjanji untuk menambah baik sistem pengagihan nombor kepada pelanggan […]

Views: 45963
Read More >

RAHSIA TEKNIK ‘FOC’ UNTUK USAHAWAN

Salam semua.Sebelum saya menulis panjang mengenai teknik FOC yang saya belajar melalui pengalaman dan juga dari sifu dan mentor mentor saya ini.Pesanan saya anda JANGAN BACA sekiranya anda ni tak minat untuk buat bisnes atau buat bisnes main main ala kadar jer sekadar melepas batuk di tangga.Sebab apa yang saya nak share ni khas untuk […]

Views: 5637
Read More >

7 RUTIN HIDUP ORANG BERJAYA

ASSALAMUALAIKUM SEMUA.. Ramai usahawan, jutawan kosmetik, pengarah syarikat, artis terkenal, pak menteri waimah para ustaz dan atlit yg pernah saya temuramah.. bila ditanya apa rutin mereka… kebanyakan mereka punyai rutin yg sama, ataupun hampir sama. 1.REFILL ILMU.  Setiap hari, kita mesti membaca, cari ilmu. Surat khabar, youtube, majalah, e-book, mcm2 ada. Ada seorang CEO hebat […]

Views: 26108
Read More >
Close
Top