SAYA DI TAMPAR OLEH FIZO OMAR SEMASA SEMINAR SYB

Kalau cakap pasal bisness ni, boleh nak di katakan saya ni dikira otai lah dalam bidang bisness ni. Sebab dah hampir 11 tahun saya ceburi bidang ni, sehinggalah terilhamnya D Nur Beauty House, segala asam garam dalam bisness saya dah tempoh. Saya juga pengasas kepada produk tersebut, Bagi saya bisness adalah urusan jual beli yang menjana pendapatan berdasarkan perkhidmatan dan pembuatan. Di samping itu bisness juga memberikan sesuatu yang bermanfaat dan semestinya adalah menjadi keperluan untuk mendapatkannya.

Sapa kata otai bisness takde masalah?? Hah jujur saya katakan memang dah 11 tahun berbisness, tapi masalah tu selalu ada, sejak 2 tahun ni, sales saya menurun jualan harian dan bulanan saya down sangat. Kadang – kadang tu dalam sebulan nak dapat ribu riban pun sakit.

Saya sedar, mungkin ada kaitan dengan kemorosotan tahap ekonomi kita sekarang,  kurangnya kuasa membeli di sebabkan kos sara hidup yang tersepit. Saya terpaksa tak mengambil pekerja, risau kalau  – kalau saya tidak mampu bayar gaji mereka.

BYB & SYB

Arghhhh… serious tak boleh jadi ! Demi nak selamatkan bisness saya. Saya perlu keluar dari zone selesa. Sampai bila saya nak biarkan bisness macamni.

Saya mula join SYB fizo di utara, serious cara penyampaian tip – tip bisness sangat hebat dan sangat tepat dengan apa yang bisness saya alami. Saya seperti di tampar oleh Tuan Fizo berkenaan teknik teknik bisness yang Tuan Fizo terangkan dan ilmu bisness yang dia bagi memang tak pernah saya tahu langsung. memanglah orang kata dah lama dalam dunia bisness tapi banyak lagi ilmu tentang bisness yang saya tak tahu.

sampaikan saya tak fikir panjang untuk join kelas BYB.  Masatula saya di ajar teknik FORCE, ABC in SALES, FB Ads, dan the most important is BIG WHY kita untuk berniaga. Semua teknik yang di ajar sangat dahsyat dan relevan dengan bisness masa kini.

Alhamdulillah perjalanan perniagaan sekarang semakin baik & pelanggan semakin ramai dari hari ke hari. Ini semua kesan dari teknik – teknik Tuan Fizo yang saya applikasikan dalam bisness saya. Banyak perubahan dalah diri saya lepas join SYB & BYB, selain bisness saya berkembang, pelanggan semakin ramai dari hari ke hari, perubahan positif pada diri saya, saya lebih berkeyakinan diri !

Hah nak tahu?? Kurang dari 6 bulan je, saya dah boleh keluarkan satu produk skin care daripada syarikat saya sendiri. Alhamdulillah.

Tuan Fizo sangat hebat!! Terima kasih!!

Psst : Ada berita baik untuk follower Fizo Omar, kami akan “sponsor” 30 tiket untuk ke seminar Start Your Business di Melaka pada 26 Februari 2017, DENGAR BAIK2 30 ORANG JE OK , taknak banyak2, untuk yang serious sahaja nak buat business.. korang boleh whatsap number ni 013 687 4419 atau isi form di bawah ini. korang akan terus dapat e-Tiket Free.




Komen Anda?

Close
Top