START YOUR BISNESS (SYB 2.0) – VIP SEAT – SOLD OUT.

 

seminarsyb-pic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buat julung kalinya gabungan 3 speaker hebat dengan kepakaran tersendiri, dalam SALES,MARKETING and SPIRITUAL MOTIVATION yang bakal membongkar 15 RAHSIA BISNES TERKINI khas untuk bakal anda JUTAWAN dunia akhirat.

 

Anda perlu hadir sekiranya

  • Anda betul betul serious nak buat bisnes
  • Dah buat bisnes tp sale and ‘krik-krik’
  • Nak tahu pasal fb ads
  • Nak tahu teknik closing sale yg power
  • Nak ‘cleansing’ kolam jiwa
  • Nak ‘upgrade’ hidup anda
  • Anda rasa anda kurang ilmu
  • Sale anda belum cecah 5 angka sebulan

 

Tak sabar pulak rasanya nak tengok dan dengar secara live MENTOR yang hebat ni berkongsi pada SYB nanti.

 

RESET MINDA bersama Prof. Dr. Muhaya

Apa tu reset minda? Macam mana nak reset? Ade button pape ke? Ha….xtau kan..ni lah perkara penting yang kita kene selalu buat.Nak lagi cantic kalau dapat buat setiap hari, barulah minda kita bersih dan impak dia sangat besar dalam kehidupan dan karier kita.Dengar citer topik ni esklusife dari Prof sebab jarang sangat dia nak share baik di tv atau radio.Ok la saya belanja ckit, maksudnya RESET MINDA ni ada lebih kepada macam mana kita nak stay focus dan juga memperbetulkan niat kita dalam melakukan apa apa perkara sekalipun.Sebab niat ni ade 3 peringkat iaitu, SEBELUM,SEMASA DAN SELEPAS…haaaa…sangat menarik topik ni.Saya pun ternganga ketika Prof share dgn saya hari tu..

 

TEKNIK BUAT IKLAN DI FACEBOOK

Memang la nak buat fb ads ni xla susah sangat pun, tapi sya percaya ramai lagi yang tah tahu buat.Bila nak promote tu bersepah caranya termasuklah spam di wall kawan2,group whatsapp dan juga wall Noran Dan ish(bukan nama sebenar).Salah tu cara tu,ade cara yang lebih sopan dan kompem iklan korang akan membuahkan hasilnya.Yang penting kene blajo la dulu, bukan main tembak je.Fb ads ni yg paling penting adalah Copy Writing (ayat pengiklanan) dan juga targetted audience(promote  kpd orng yg betul).Itu la ceritanya Sifu Jamal nak share nanti.

 

GOAL SETTING AND 3 E

Part saya pulak nanti saya akan share macam mana dengan cara mudah untuk kita nak capai matlamat dan imoian kita.Saya percaya semua orang ade target masing2 kan.Lebih lebih lagi kepada yang buat bisnes sudah pasti anda ade cita2 nak kembangkan bisnes anda dan jadi jutawan,hartawan dan dermawan yang boleh bantu ramai orang diluar sana.Tak mudah dan tak susah sebenarnya jika kiat tahu bagaimana nak susun langkah2 untuk kaya dan Berjaya ni.Tinggal lagi effort dan lagi 3 e yang akan saya share nanti dalam SYB.Apa itu 3 E?

Macam ni lah senang kalua nak tahu dan belajar sesuatu jangan dok pikir byk2.Tak rugi pun kalua kita cari masa untuk dating dan belajar.Sebab mentor saya selalu cakap, kalua nak tambah income yang pertama sekali adalah tam,bah ilmu.lagi banyak ilmu yang kita ada insyallah lagi banyak income kita akan bertamabah.Macam mana tu..haaaa…itu lah sebab utama korang kena hadir pada seminar Start Your Business SYB 2.0 pada 22 mei nanti.

 

Date      : 22 MEI 2016

Time      : 8am hingga 6pm

Venue   : Dewan perdana MITI, jalan duta

Fee        : Yang ni kelakar sebab dengan adanya 3 mentor hebat ini Cuma serendah RM 70 sahaja.

 

YES CONFIRM SAYA NAK JOIN!!!

Macam m,ana nak register? ( tu pun kalau seat masih ade la)

 

Taip GOLD – 013 687 4419

Taip GOLD – 011 28234528

Atau Call office – 03 89208794 ( office hour)

 

Atau pun nak walk in datang sendiri ke office kami

 

 

Fizo omar channel sdn bhd

8-21-03 jalan medan pusat bandar 7A, bangi sentral,

43650 bandar baru bangi,Selangor

output_Q0bKAQ

Atau jugak nak bayar secara online

KLIK DISINI SEKARANG TAU!! TAK MAU LATER LATER LA

http://fizoomar.com/syb2016

 

 

 

 

Komen Anda?

Close
Top