AMARAN : Laman ini adalah special invitation MDeC khas untuk E-Usahawan sahaja! Jangan kongsikan pada orang lain..








TUNGGU SAT! Baca ni, saya ada mesej penting! 

Adakah anda orangnya yang ingin tahu bagaimana 3 speaker hebat ini mampu untuk bantu anda buat income 4-5 angka sebulan secara partime mahupun fulltime dengan platform online & offline.. Tak perlu modal besar.. Tak perlu ada produk sendiri.. Semua ini akan dibongkarkan kepada anda dalam tempoh kurang dari 7 jam!

Saya pasti ilmu yang bakal kami kongsikan sesuai untuk semua orang yang baru-baru nak berniaga, tak kira online ataupun offline

LOKASI

DEWAN PERDANA, MITI,
KUALA LUMPUR

MASA

8AM - 5PM
(sebarang penambahan masa akan dimaklumkan)

TARIKH

22 MAY 2016 (Ahad)
Seminar SYB 2.0 ditujukan khas kepada anda
yang serius nak tahu bagaimana cara untuk mulakan
bisnes dan juga 'boom'kan terus bisnes anda dengan
kaedah yang dah proven! Serious! No More Mistakes...
Buat Pertama Kalinya! 3 Orang Pakar Bergabung di Atas Satu Pentas Untuk Membongkarkan Teknik dan Strategi Bisnes Yang Pernah Menjana 6-7 Angka Dalam Bisnes Online dan Offline! Wow! .. Ini ‘RARE’.. Banyak Rahsia Sulit Bakal Didedahkan dan Ianya Sudah Tebukti Berkesan!
Perkongsian jujur tanpa sorok-sorok dari ‘The secret of 3 expert’ dalam bisnes online dan offline ni bakal buat anda berkata ‘WOW! IT’S SO AMAZING AND EASY!”..
LOGO1
Finally, di atas permintaan ramai, SYB 2.0 kembali dengan aura baru! Special untuk anda. Fantastic! Kali ni FizoFOC akan kongsikan New Technique, New Strategy, New Level and New Knowdlege In Online & Offline Business!
Nak tanya...
Nak tak kalau saya tunjukkan pada anda teknik & strategi yang efektif untuk mulakan perniagaan.. Sekaligus! Ledakkan jualan anda sehingga 25%.. 50%.. 100% kali ganda!
Anda tak perlu lalui kesilapan saya 3-4 tahun yang lepas.. Jimat banyak masa!
"Peh! Gila taknak? Mestilah nak tahu!"

"Tunjuk ajarku sifu! Saya taknak lalui 4 tahun tu.. Bantu saya!"


Wow.. Rileks.. Bertenang...

Saya tahu anda dah tak sabar. Tapi sebelum tu, izinkan saya perkenalkan speaker-speaker yang dasyat ni..

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Nama saya Wan Hafizol Wan Omar atau lebih dikenali sebagai Fizo Omar. Memilih kerjaya sebagai usahawan selebriti dan pernah dinobatkan sebagai 'Ikon Usahawan Belia Kelantan 2015' , 'Ikon Belia Malaysia 2012-2013' , 'Young Entrepeneur Award 2014' dan juga pernah dilantik sebagai Duta 'Social Media Week 2014'.

Berpengalaman mengendalikan seminar keusahawan di Malaysia yang melibatkan hampir 250ribu peserta. Sering diundang menjadi speaker di pelbagai agensi, universiti dan syarikat korporat.

Beliau juga adalah pengasas dan pengarah syarikat Fizo Omar Channel dan 5 syarikat lain dibawah naungannya. Dalam kesibukan, beliau kini sedang menyambung pengajian di dalam kajian sosial media marketing dan seterusnya ke peringkat Phd di UUM.

Tidak ketinggalan, beliau juga sempat berkongsi pengalaman jatuh bangun hidupnya didalam buku insipirasi & motivasi 'fizo omar'.

Pengasas Hot Burger Malaysia

Kini terdapat lebih 100 cawangan di seluruh Malaysia

Owner Fizomawar Kitchen

Keunikan yang dibawakan adalah masakan Ala Thai yang Original. 

Penulis buku inspirasi & motivasi 'Fizo Omar'

Bagaimana beliau kembali bangkit dari hutang RM8 juta!

Berkongsi pengalaman, strategi & tips bisnes.

Beliau merupakan usahawan 'walk the talk', beliau telah membantu hampir 250ribu usahawan.

Beberapa syarikat yang diuruskan oleh beliau..
AMAZING!

Okay, apa yang anda akan belajar dengan Fizo Omar, Pakar Sales di seminar nanti..
CLOSE SALES
Dah dapat tarik customer, ramai orang tanya, tapi takde satu pun yang beli? Masalah tu.. Ketahui cara sebenar untuk close prospek anda dan tukarkan kepada menjadi pelanggan yang setia.
FORMULA 3 'E'
Tak 'SAH' bisnes anda kalau tak tahu apa itu 3 'E'. Sebelum bermula anda perlu ketahui apa itu 3 'E' ni..
BEGINNING POWER
Baru berniaga? Baru nk start? Dont worry, ada caranya nak 'rempit' kan produk anda. Jangan ingat Kancil tak boleh kejar Ferrari.. Ketahui strateginya nanti..
SERIUS MANTAP NI!
Nanti dulu.. Ada lagi.. Bukan Fizo Omar saja yang bakal kongsikan pada anda nanti..

Yang ni lagi dasyat, beliau boleh dikatakan orang paling Expert dan otai dalam pemasaran online di Malaysia ni..

Bukan senang saya nak pujuk dia, macam-macam cara saya cuba. Akhirnya beliau bersetuju juga untuk kongsikan kepakarannya pada anda..

Memperkenalkan...


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Nama beliau adalah Jamaluddin Bahari. Dalam dunia online marketing, beliau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL. Ramai orang gelarkan beliau sebagai mentor #1 "WALK THE TALK" dalam pemasaran FB di Malaysia. Pengalamannya dalam arena online marketing lebih kurang 8 tahun.

Beliau juga merupakan pengarah dan juga pengasas syarikat Sifufbads Sdn Bhd. Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas, konsultansi dalam bidang pemasaran internet.

Beliau sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar dalam bidang pemasaran internet yang mana sudah lebih 10 ribu orang telah hadiri seminar yang diadakan.

Untuk makluman anda, beliau juga dah terbitkan 4 buah buku iaitu Formula Sifufbads, 21 Inspirasi Sifufbads, Roket Emel dan yang terbaru Sifufbads Copywriting. Buku-buku ini boleh didapati di kedai buku MPH yang berdekatan dengan tempat anda.

Beliau dah lahirkan ramai jutawan facebook antaranya Gel Amani, CaryaZara, Mamadil dan ramai lagi. Selain itu, selebriti dan bisner owner terkenal seperti Calaqisya, Neelofar, Awal Ashari juga berguru dengan beliau.

Menulis Buku Tips2, Inspirasi & Motivasi

4 buah koleksi buku yang telah dikeluarkan oleh SifuFBAds dan sedang hangat di pasaran

SifuFBAds Academy

Dewan khas untuk menyediakan program seperti latihan seminar, kelas dan sebagainya.

Perkongsian Mantap & Berkualiti

Sudah lebih 10ribu orang yang hadir seminar beliau dan mereka semuanya berkata 'Wow! Amazing!"

Serious Talk

Membantu usahawan yang betul-betul serius nak jana 6, 7 angka sebulan

TERBAIKLAH SIFUU!

Apa yang anda akan belajar dengan Sifu Jamal, The 'Ayahnda' Online Marketing di seminar nanti..

KILLER IMAGE
Tak tahu teknik gambar yg paling sesuai utk tarik perhatian orang? Bahaya tu.. Ingat! Kalau 1st dah impression fail, jgn harap prospek nak beli produk anda..
COPYWRITING 'MEMUKAU'
Tahu tak anda ada 3-5 saat saja untuk tarik perhatian prospek anda.. Copywriting penting untuk 'boom' kan sales anda.. Kalau copywriting hancus memang lebur la produk anda..
FB ADS IS THE BEST!
Anda akan pelajari asas-asas FB Ads dan mengapa anda perlu memilih FB Ads sebagai medium untuk iklankan produk anda. Banyak kelebihan dengan menggunakan FB Ads. Ketahuinya nanti! Anda pasti berkata "menyesal aku tak guna dari dulu lagi!"
"SPEECHLESS SESANGAT NI SIFU..."

"Fuh ni dah habis otai dah ni.."

Rileks.. Belum lagi.. Ada lagi...

Yang ni lagi Master, Otai, Legend & Expert..

Syukur beliau bersetuju untuk kongsikan kepakarannya pada anda..

Memperkenalkan...

Prof Dr Muhaya , nama yang tidak asing lagi di dunia motivasi islamik , asal dari Kuala Terengganu, Terengganu Wanita Islam pertama Malaysia mendapat pengiktirafan sebagai ahli Fellow Royal College of Surgeons (FRCS) di Edinburgh.

Mendapat pendidikan di Ijazah Sarjana Muda Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) , Sarjana Surgeri Oftalmologi UKM dan ]PhD dalam bidang Ocular Immunology di Universiti London.

Berpegang pada matlamat "Menjadikan setiap insan hidup dalam kesedaran ketuhanan dan bukannya kesedaran Keegoan. Menjadi insan yang bahagia serta dapat membahagiakan orang lain adalah satu anugerah tidak ternilai", Prof Dr Muhaya akan terus berkongsi selagi hayat dikandung badan

Beliau telah mendapat pelbagai jemputan baik didalam rancangan televisyen, radio mahupon dipentas-pentas motivasi .

Kata-kata semangat & perkongsian ilmu doktor pakar mata dipusat mata & lasik prof muhaya di sg chua , kajang sentiasa menjadi sumber insipirasi dan membuka minda.

Koleksi Buku Prof Dr Muhaya

Pelbagai buku berbentuk motivasi, inspirasi dan kesedaran yang telah ditulis oleh Prof Muhaya

Klinik Rawatan Mata & Lasik

Pusat rawatan mata & lasik Prof Muhaya

Perkongsian Menyentuh Rohani

Motivasi yang diberikan memberikan impak sehingga mampu naikkan semangat jati dalam diri 

Motivasi di Ikim FM

Sering mendapat jemputan di radio-radio, rancangan motivasi di televisyen dan sebagainya

Apa yang anda akan belajar dengan Prof Dr Muhaya, #No1 Pakar Motivasi di seminar nanti..
RESET MINDA
bagaimana teori reset minda mengubah diri anda dan bagaimana untuk "hidup dari dalam" kerana dunia dalaman menentukan dunia luaran kita.
hati
BERNIAGA DARI HATI..
Membuka minda dan hati kita untuk menjadikan perniagaan sebagai "ladang pahala" kita. Kita pasti mahu jadi peniaga hebat dimata manusia yang turut dianugerah keberkatan dan diangkat disisi Allah SWT.
"MUKTAMAD! CONFIRM NAK DATANG!"

Lek lu..
Sebelum tu saya nak terus terang dengan anda. Saya taknak janjikan bulan dan bintang pada anda..

SEMINAR SYB 2.0 BUKAN UNTUK ANDA YANG..
  • Seminar ni bukan untuk anda yang desperate nak buat bisnes harini esok lusa dapat 5-6 angka
  • Seminar ni bukan untuk anda yang nak cepat kaya
  • Seminar ni bukan untuk anda yang nak duit express
  • Seminar ni tak sesuai kalau anda dah buat sales 5-6 angka sebulan
  • Seminar ni bukan utk anda yg rasa diri tu otai level avengers
  • Seminar ni tak sesuai kalau anda tak suka berguru dengan orang lain
  • Seminar ni tak layak utk anda jika tak suka berguru dengan orang Melayu
  • Seminar ni tak perlu hadir kalau anda tak sanggup musafir jauh-jauh untuk ilmu
  • Seminar ni bukan untuk anda yg dah super duper expert dalam pemasaran online/offline
  • Seminar ni bukan tempatnya kalau anda tak boleh kena 'basuh', dah rasa diri PERFECT!

"Eh saya takdelah sampai tahap camtu lagi.. Serius tak! So, boleh la datangkan?"

Ok kalau cmtu no problem, anda WAJIB hadir!

Tapi SYB 2.0 ni bukan untuk semua orang ye.. Tak semua orang boleh hadir..

SEMINAR SYB 2.0 HANYA 
UNTUK ANDA YANG..
  • Baru nak mula bisnes, tak kira online atau offline
  • Takde idea nak buat bisnes apa, perlukan bantuan.
  • Tak tahu cara nak pilih produk yang betul.
  • Nak tahu selok belok ilmu-ilmu marketing
  • Nak tahu teknik-teknik simple dalam online dan offline marketing
  • Nak tahu cara tingkatkan sales..
  • Nak tahu medium marketing paling berkesan!
  • Dah ada produk tapi tak tahu cmne nak promote..
  • Nak 'boom' kan sales masa bulan Ramadhan nanti..

"Ya! Sayalah orangnya! Saya nak hadir!"

Bagaimana caranya?

Sabar.. Sabar... Bertenang...

Sebelum tu tgk dulu apa kata mereka yg pernah berguru dengan FizoFOC...

Yasmin Hani
Pengacara, pelakon & usahawan
Nash
Pengacara & usahawan
Rosyam Nor
Pelakon & usahawan
Norhisham Nordin
Owner produk Elite S7

Haa.. Amacam??

Dah tak sabar nak daftar? Saya pun dah tak sabar nak jumpa dengan anda! Saya sukakan semangat anda!

 

SPECIAL INVITATION

Kalau nak diikutkan harga tiket SILVER sekarang ialah RM100..

Tapi ada special untuk E-usahawan MDeC, anda DITAJA SEPENUHNYA..!

Ya! Pihak MDeC BELANJA anda sepenuhnya!

Hanya 100 orang terawal saja!

Lepastu saya akan tutup terus pendaftaran.. Serius ni! Terpulang pada anda nak percaya atau tak..

SILVER
RM100
TAJAAN SEPENUHNYA DARI MDeC

Anda hanya perlu berikan detail berikut ;-

Nama : 
Kad Pengenalan : 
No Tel : 
Email :

Kemudian WhatsApp / SMS ke ;-

013-6874419 / 011-28234524

Saya tak paksa anda untuk hadir ke Seminar SYB 2.0. Tapi kalau anda betul-betul ikhlas nak dapatkan sesuatu, anda sangat dialu-alukan.

" Welcome to Seminar SYB 2.0"

Kuota seat ini sangat TERHAD! Hanya yang pantas bertindak sahaja akan dapat, saya akan tutup pendaftaran apabila kuota sudah mencukupi. Terpulang pada anda untuk percaya atau tidak.

Orite, kita jumpa di sana.

LOKASI

DEWAN PERDANA, MITI,
KUALA LUMPUR

MASA

8AM - 5PM
(sebarang penambahan masa akan dimaklumkan)

TARIKH

22 MAY 2016 (Ahad)
Perlukan bantuan?
Hubungi Talian HOTLINE Kami
03 8920 8794
logoo
FB Fizo FOC          IG fizoomar          WEB fizoomar.com          E contact@fizoomar.com
Hakcipta Terpelihara © FOC SDN BHD. Seminar SYB 2.0