TELEKUNG TANPA TALI – BY MUHAYYA MOMENTUM

Pernah pakai tak telekung yang tiada tali ?? zaman sekarang ni semua nak mudah dan cepat, kalau boleh tudung, baju semua nak yang simple dan selesa. lagi – lagi telekung untuk menghadap sang pencipta.

Sebelum nak hantar ma saya mengerjakan umrah, saya mencari – cari juga telekung yang mudah dan selesa untuk orang seusia ma saya. haaa finally saya jumpa telekung Muhayya. alhamdullilah syukur sangat.

Nak tahu apa yang menarik sangat telekung ni? Telekung ni di reka khas telekung tanpa tali pertama di Malaysia. Tinggal nak sarung je masa memakainya. haaa kalau tak percaya boleh tengok video kat bawah ni.

 

Menarik tak? tinggal sarung telekung dan solat. Sangat simple dan mudah untuk pemakai di semua peringkat umur. Selain Telekung, ada juga khimar tau, semua harga – harga produk muhayya ni berbaloi dan mampu milik. Saya belikan khimar juga untuk ma saya. Semoga ma saya senang beribadah di umrah. amin

 

#Telekungmuhaya#Indahkansolatmu#telekungtanpatali#telekungtanpatali#telekungeklusif#telekungtanpatali#telekungmuhaya#telekungtanpatali#telekungeklusif

Komen Anda?

Close

CISA ebook ICBB test software Masks KN95 Mask

Top